PHPP számitás

PHPPA PHPP számítás (passzívház tervező csomag) a passzívház tervezés elengedhetetlen része.Ezt a bonyolult, de igen pontos eredményt adó energetikai számítást  minden  energiahatékony épület terevzésénél ajánljuk. Amennyiben szüksége van ilyen számítás elvégzésére, forduljon hozzánk bizalommal.
A program segítségével az építésztervező viszonylag egyszerűen elvégezheti a szükséges számításokat, tesztelheti a felmerülő alternatívákat. Új építés esetén a hőszigetelés optimalizálásán túl a tartószerkezetek kiválasz tására ,és épületgépészeti gépészeti megoldásokra  is javaslatot teszünk.

Energetikai  felujítás

PHPP
Épületfelújítás esetén az épület energetikai mutatóit az európai és hazai követelményeknek megfelelő energetikai  szintre kell emeljük.. A tervezett energiahatékony épület hőszigetelésére több variációt készítünk, így számszerűsített adatok alapján meghatározható, hogy: mely határoló szerkezeteket lehet a leghatékonyabban hőszigetelni; mi a hőszigetelés optimális vastagsága; az egyes szerkezetek hőszigetelésének megtérülési ideje, így láthatóvá válik, hogy melyik határoló szerkezetek szigetelésével térül meg leghamarabb a befektetett összeg.

Energiahatékonysági tanácsadás és számítás

dom
Minden esetben ajánlott mielött egy új épületet vásárolnánk vagy ha a használt épületünkben a fütési számlák nagyon magasak. Szükség esetén hőkamerás diagnosztika és légtömörség vizsgálatot végzünk, a számszerűsített adatok összehasonlítása  a hazai és az európai követelményekkel.