+36 70 2652888, +40 722 631040 office@kadar-energy.ro

Modelare energetică cu softul PHPP

PHPP

Softul PHPP este cheia proiectarii a caselor pasive si eficiente energetic. Rezultatele obtinute cu ajutorul acest instrument de modelare energetica a cladiriilor sunt cele mai apropiate de realitate, si au fost confirmate de alungul anilor la nenumarate proiecte. Softul modeleaza cladirea, anvelopa cladirii, impreuna cu instalatiile. Numarul datelor de intrare, comparat cu un soft obisnuit, sunt mult mai mari, cea ce este de inteles pentru ca in urma proiectarii cunsumul de energie trebuie redus la o zecime fata de consumul mediu a  cladirilor normale.

Reabilitare energetica

PHPP Cu reabilitarea energetica se poate aduce la un standard inalt de eficienta energetica. Prin micsorarea pierderilor de energie prin transmisie si infiltratii;  realizarea unui comfort termic interior superior si performante energetice excelente.

 

Expertiza energetica si consultanta

dom Este recomandat  sa fie efectuata inainte de a  cumpara un imobil sau in cazul in care cheltuielile de intretinere sunt inexplicabil de mari. Cu expertiza energetica  vom identifica pierderile specifice  a cladirii , Aceste date  comparand  cu valorile  din normative si cladiri eficiente , vom stabili solutiile de remediere.